2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról

Következik:

Híradó 12:00

Színes

Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Négy nemzetközi fellépővel bővült az ország legnagyobb retro bulifolyamának sztárnévsora. A szegedi Deja Vu Fesztivál az idén ünnepli 10. születésnapját, ehhez a 80-as, 90-es és korai 2000-es évek legismertebb hazai és nemzetközi fellépőit sorakoztatja fel.

  • Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

A korábban bejelentett nevek mellé most csatlakozott a Blue – (Da-Ba Dee) című számmal egycsapásra világhírűvé vált Eiffel 65 együttes, a 90-es évek szamba lázának lánycsapata, a Bellini, az indiai származású brit rapper, zenész, lemezlovas, Panjabi MC valamint tavaly elmaradt koncertjét pótolja a román dance-pop díva, Alexandra Stan. A Deja Vu fesztivál június 1-3-között érkezik az Újszegedi Partfürdőre.

Hatalmas zenés időutazásra számíthatnak a Deja Vu Fesztivál idei látogatói, ahol az eddigi hírek szerint már biztosan fellép majd a 80-as, 90-es évek legsikeresebb zenekarának számító Modern Talking szívtipró frontembere Thomas Anders, a 90-es és 2000-es évek közkedvelt fiúcsapata, a Blue, a dán világsztár dobos páros a Safri duo, a slágergyáros énekesnő Inna vagy a 90-es évek klubhimnuszainak királya DJ SASH!.

Ehhez a névsorhoz csatlakozott most négy újabb nemzetközi sztár. Eszerint az Újszegedi Partfürdőn idén nyáron újra érkezik az Eiffel 65, az olasz csapat, akiknek slágerét a ’Blue’-t legutóbb a világ első számú lemezlovasa, David Guetta gondolta újra. A 90-es években újra kitört a szamba láz és mindenki a brazil karneválokról álmodozott, köszönhetően a Samba de Janeiro című dalnak. Idén nyáron élőben is bulizhatunk rá a Bellinivel. 2023-ban először köszönthetjük a Deja Vu színpadán Panjabi MC-t, aki visszarepít mindeket a 2000-es évekbe, amikor az indiai kultúra keveredett a Knight Rider dallamaival. Bár tavaly mind a fesztivál, mind az énekesnő nagyon készült a nagy bulira, sajnos a román világsztár a fellépése előtt lebetegedett és kénytelen volt a hotelszobájából üzenni a rajongóknak. Idén azonban semmi nem állhat az útjába, hogy felrobbantsa a Deja Vu Fesztivált Alexandra Stan.

A szervezők hamarosan a hazai sztárokkal is előrukkolnak, de addig is egy kedvezményes akcióval kedveskednek a szerelmes pároknak, a nemsokára érkező Valentin nap alkalmából. Erről bővebbet a www.dejavufesztival.hu oldalon találhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!