2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Túlélve Bolíviát

Következik:

Híradó 12:00

Színes

Új tematikával gyarapodott a zalaegerszegi várostörténeti séták sorozata

A zalai vármegyeszékhely legfőbb nevezetességei mellett mostantól, Göcsej ízeivel is megismerkedhetnek az érdeklődők.

  • Új tematikával gyarapodott a zalaegerszegi várostörténeti séták sorozata

Harmadik éve szervez városnéző kirándulásokat a helyi idegenforgalmi iroda. A program iránti érdeklődés folyamatosan nő.

A plébánia, a templom, a Szentháromság szobor és a régi városháza történetének megismerését követően a piac felé vette az irányt a csoport. Az első megállónál a göcseji lakodalmak elmaradhatatlan fogása, rétes várta őket.

Jövő pénteken zalaegerszegi rejtélyekkel ismerkedhetnek a sétasorozathoz csatlakozók, augusztusban pedig további 5 lehetőséget kínálnak a város titkainak felfedezésére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor Bulgária elnökével tárgyalt

Orbán Viktor Bulgária elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Karmelita kolostorban fogadta Rumen Radev bolgár köztársasági elnököt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!