2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Színes

Tusványos 2023 - a pénteki nap is fergeteges volt

Hamarosan véget ér a pénteki nap itt a 32. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktáborban, és kezdetét veszi a hajnalig tartó mulatság. Íme, egy rövid összefoglaló helyszínen tartózkodó kollégánktól.

  • Tusványos 2023 - a pénteki nap is fergeteges volt

@hirtv_official A pénteki nap is fergeteges volt a 32. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktáborban!😍 A Tusványosi eseményeket kövessétek a HírTv-n! #tusvanyos #eloadas #nekedbelegyen #beszelgetes #hirtv_official #erdely #tv #buli ♬ Indian Summer - HOAX

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!