2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Színes

Túlélési praktikák, airsoft lövészet és közelharc

Túlélési praktikákat tanulhattak, de az airsoft lövészetet és a közelharc alapjait is kipróbálhatták a fiatalok a Magyar Honvédség honvédelmi táborában. A győri Pálffy Miklós Laktanyában összesen négy turnust hirdettek meg, az utolsót a 15-18 éves korosztály számára. A cél ezúttal is az volt, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a katonaság világába, és olyan tudásra tegyenek szert, amit a mindennapi életben is jól hasznosíthatnak.

  • Túlélési praktikák, airsoft lövészet és közelharc

A diákok a túlélés alapjaival is megismerkedhettek, de ez csak egyike volt a számtalan programnak, amit a szervezők kitaláltak a 15-18 éves korosztály számára.

Igazi kaland volt az airsoft lövészet is. Természetesen itt sem hagyták magukra a fiatalokat, akik lelkesen hajtották végre a rájuk bízott küldetést. Többen már a „harcos tábor” visszatérőinek számítanak.

A közelharc, illetve a harcművészet világába is betekintést nyerhettek a táborlakók. A veszélytelenebb technikákat maguk is kipróbálhatták.

Az ország minden pontjáról érkeztek a győri táborba diákok, akik két korcsoportban egy-egy hetet tölthettek el Magyarország egyetlen légvédelmi rakétaezredénél.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

A brit uralkodó szerint Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és stábja annak ellenére is emelt fővel térhet haza a németországi Európa-bajnokságról, hogy a csapat a vasárnap esti berlini döntőben 2-1 arányban vereséget szenvedett Spanyolországtól.
Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!