2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 22:00

Színes

Tolvaj volt a Voice zsűritagja

Lopott a barátaitól, lopott a boltokban, a lopott ruhákat meg eladta Manuel, az RTL Klub kínosan megbukott valóságshow-jának, a Voice-nak a zsűritagja. Maga dicsekedett ezzel egy másik RTL Klub-figura, a Márki-Zay Péter kampánytanácsadójaként is dolgozó VV Zsolti Youtube-műsorában.

  • Tolvaj volt a Voice zsűritagja

VV Zsolti műsorában Manuel elmondta, "(...) elkezdtem ugye lopkodni az iskolában. Merthogy én azért lettem először kirúgva onnan hatodikból, mert elkezdtem pénzt lopni. Tudod a lopás az hatodikos koromtól kezdve így azért kitette az életemnek egy részét, mert például hatodikban úgy kezdődött az egész, hogy tudod láttam, hogy mindenki szünetben ment a büfébe és akkor vették a melegszedvicseket Volt egy görögdinnyés almás Topjoy, és azt én mindig akartam inni és nem tudtam, és tudod így hatodikos koromban valahogy nem tudom, hogy hogy jutottam el odáig, hogy akkor most az első alkalom, hogy én kiveszem valakinek a zsebéből a pénzt, de eljutottam, és ez váltotta ki belőlem, hogy én is szerettem volna."

Az RTL Klub bukott tehetségkutatónak álcázott valóságshow-jának zsűritagja itt nem állt le - írja az Origo.

"Utána átkerültem hetedikbe, ahonnan két hónap alatt ki lettem rúgva, mert nem hagytam abba és a Köki Tescoban meg az újságboltban (...) tudod voltak a Tescoban kirakva ilyen gumicukrok meg ilyen izék, és akkor tudod az ilyen könnyű prédának tűnt vagy valami."

Manuel elmondta:

"Ezek az évek alatt tudod így mindig az volt, hogy boltokból loptam, elsősorban élelemiszerboltokból. Aztán amikor már így éreztem az igényét annak, hogy azért szeretnék úgy kinézni mint a többiek, jó ruhákban járni meg stb., akkor elkezdtem ruhaboltokból magamnak is, meg eladásra is, hogy eladjam igazából bárkinek, akinek ezt el lehetett passzolni. (...) Sokszor kaptak el."

A teljes cikk ITT olvasható el.

BORÍTÓKÉP: Manuel Facebook-oldala

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Naposan indul a jövő hét

Naposan indul a jövő hét

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre van kilátás, ám a délnyugati, nyugati tájak fölé vastagabb felhők is sodródhatnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!