2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Színes

Több ezer diáknak szerveztek országos Bringás Vándortábort

Több ezer felsős és gimnazista diáknak szerveztek országos Bringás Vándortábort. A fiatalok nem csupán mozognak, hanem tanulnak és élményeket is szereznek.

  • Több ezer diáknak szerveztek országos Bringás Vándortábort

A Bringás Vándortáborban a fiatalok 13 útvonalon fedezhetik fel kétkeréken hazánk természeti értékeit és kulturális örökségeit az egyhetes út során. A csereháti útvonalon a Martonyiban található ponton értünk utol egy csoportot.

A csapat a megállót maga mögött hagyva a közeli Rakaca-víztározó felé vette az irányt, ahol a kenuzást próbálhatták ki. Sokaknak nem a mostani volt az első tábora, hiszen így meg lehet ismerni az ország értékeit.

A szervezők remélik, hogy a résztvevők fáradtan, de élményekkel gazdagodva térnek majd haza az egy hetes túra után.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!