2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Színes

Tematikus, interaktív, információs napot tartott a Europe Direct Baranya Tolna Tájékoztató Központ

Az önkéntesség menő! Fedezd fel a világot! Szerezz élményeket! címmel tartott tematikus, interaktív, információs napot Europe Direct Baranya Tolna Tájékoztató Központ 18-30 év közötti fiataloknak.

  • Tematikus, interaktív, információs napot tartott a Europe Direct Baranya Tolna Tájékoztató Központ

Az érdeklődők a rendezvényen részletes tájékoztatást kaptak arról, hogy az unión belül milyen lehetőségek vannak arra, hogy önkéntes munkát vállaljanak.

A meghívott előadók között olyan szervezetek képviselői voltak, melyek rendszeresen közvetítenek ki diákokat az Európai Unió országaiba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!