2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Felvidéki freskó

Következik:

Híradó 12:00

Színes

Tradicionális pécsi télapógurulás + videó

Motoros mikulások járták Pécs utcáit és édességet osztottak a gyerekeknek. A felvonulást a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület szervezte, mely évek óta jótékonykodik az ünnepek előtt.

  • Tradicionális pécsi télapógurulás + videó

Több kiló szaloncukor, több tucat csoki mikulás ajándékokkal voltak tele ezek a motorok. A pécsi télapóguruláson mintegy ötvenen vettek részt, volt, aki több mint 100 kilométer utazott azért, hogy részese lehessen a felvonulásnak.

A fagypont körüli hőmérséklet miatt nem mindenki vállalta a motorozást, de az ajándékosztásból nem akart kimaradni.

A felvonuláskor csak a kisebb játékokat, édességeket tudják kiosztani, de hónapokon keresztül gyűjtötték a rászoruló családoknak a karácsonyi adományokat, ruhákat, cipőket és élelmiszer csomagokat.

A két keréken közlekedő Mikulások végül közös fotózással köszönték meg a gyerekeknek és szüleiknek, hogy megnézték a télapógurulást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!