2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Szolnok lesz az idei Anna-bál díszvendége

Szolnok városa lesz az idei füredi Anna-bál díszvendége. Ezt a Balaton-parti város polgármestere jelentette be a 188. Anna-bál beharangozó sajtótájékoztatóján.

Balatonfüreden egyébként már hétfőn elkezdődnek a jövő szombati bál kísérő rendezvényei. Lesz kiállítás és cigányprímás verseny, de a hagyományos Operagála és a zenés Szívhalászat sem marad el.

„Szeretnénk erősíteni a báli jelleget, a báli közönséget szeretnénk bevonni a szépségkirálynő-választásba, és nyilván egyfajta társadalmi szakértői zsűri fogja majd a legszebb lányok közül kiválasztani a bál szépét – közölte Bóka István. – Markáns újdonság ebben az évben, hogy a városnak és az Anna-bálnak is díszvendége Szolnok. Fontos feladatunknak tartjuk azt, hogy határon belül ismerjük meg egymás kulturális értékeit” – tette hozzá Balatonfüred polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!