2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 00:05

Színes

Szökött kengurut keres a dán rendőrség

A dán rendőrség a lakosság segítségét kérte egy megszökött kenguru felkutatásában. A kengururól videofelvétel készült, amint egy mezőn ugrál.

  •  Szökött kengurut keres a dán rendőrség

A rendőrség a Facebookon közölte, hogy egy sofőr látta meg az erszényest ugrálni a Rodbyhavn kikötővárostól 16 kilométerre fekvő falu mellett. A hatóság szerint a sofőr nagy lélekjelenléttel vette fel videóra az elugráló kengurut, habár a felvétel "rövid és szemcsés". Egyelőre senki sem jelentette a kenguru eltűnését. A helyi rendőrség arra kérte a lakosságot, hogy ha bármit tudnak az állat tartózkodási helyéről, értesítsék őket telefonon. Hozzátették, hogy a kenguru nem veszélyes. Nem ez az első alkalom, hogy a helyi rendőrség segítséget kér egy kenguru felkutatásában. 2014-ben éppen ebben a régióban egy magánállatkertből szökött meg egy erszényes. 2018-ban pedig félnapos kutatás után találta meg a tulajdonosa a megszökött kenguruját.

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!