2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Színes

„Szó szerint befostam” - Azahriah Párizsból üzent

Magyarország egyik legifjabb könnyűzenei csillaga a francia fővárosban járt és egy ott látott plakátot ajánlott a Mi Hazánk Mozgalom "figyelmébe".

  • „Szó szerint befostam” - Azahriah Párizsból üzent

A Mandiner beszámolója szerint Azahriah egy tütüben látható férfit ábrázoló plakátot fotózott le Párizsban, amelyet meg is osztott Instagram történetében, a következő szöveggel: 

„Kedves Mi Hazánk Mozgalom! Ezt a plakátot láttam Párizsban és szó szerint befostam, annyira lesokkolt, hogy ilyen felháborító plakát létezik. (…) Köszönöm nektek, hogy otthon ilyen nem fordulhat elő.” 

 

A bejegyzéssel feltehetően arra reagált, hogy Dúró Dóra nemrég felszólalt a Nemzeti Múzeumban látható Sajtófotó kiállítás ellen, amiért LMBTQ-fotók is bemutatásra kerültek. A kiállítást viszont kiskorúak is látogathatták, ami szembe megy a gyermekvédelmi törvénnyel.

Borítókép: YouTube (Képernyőfotó)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!