2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Színes

Szívfájdító a vak kutyus története

Fifi története nem a legboldogabb sztori, ami egy négylábúval történhet, de az állatvédők megmentették. A vak kutya most szerető gazdit és családot keres.

  • Szívfájdító a vak kutyus története

Bár örök sötétségben éli életét, annál nagyobb szeretet ad, már csak az álomgazdijára lenne szükség, aki felé ki tudja ezt mutatni. A vak kutya története szívfájdító, annál biztosan jobb gazdát érdemel, mint akinél eddigi életét töltötte. Fifire egy természetvédelmi területen bukkantak rá, ekkor kérték az állatvédők segítségét, akik azonnal cselekedtek is. Sajnos nem volt benne chip. Az állatorvosnál derült ki, hogy vele született vaksága van. A menhelyre került, ahol készült egy eredeti gazdikereső poszt. Pár napra rá jelentkezett is Fifi gazdája. Azt hihetnénk, hogy ezzel happy end is lett a történet vége, de nem.

A kutya gazdája hamarosan újra jelentkezett az állatvédőknél, hogy Fifi nincs jól, ő nem tud rajta segíteni, elaltatja, mert nem tudja állatorvoshoz vinni. Kiderült, hogy egy csúnya bőrbetegség alakult ki nála. A rexesek nem hagyták annyiban a dolgot. A Tatai Civil Állatvédők segítségével meggyógyították a vak kutyust. Itt ismét azt gondolhatnánk, hogy már minden jóra fordult, de most sem.

Az állatvédők Fifi gyógyulása után még tartották a kapcsolatot a gazdával, de érezték, a négylábúnak talán nem kéne hazatérnie. A gazda utoljára annyit mondott, hazavihetik neki, legfeljebb bezárja a disznóólba. Így végül Fifi maradt a menhelyen.

teljes cikk a kemma.hu honlapján olvasható.

Forrás: Facebook/Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál – Megvan, mit akar a Nyugat Oroszországtól + videó

Globál – Megvan, mit akar a Nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!