2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:35

Színes

Radar - Hódít a Kite szörf a Velencei-tónál

Május második hétvégéjén a Kite-szörf rajongói vették birtokukba a Gárdonyi tópartot.

  • Radar - Hódít a Kite szörf a Velencei-tónál

Legyen 17 fok és eső, vagy 40 fok ragyogó és napsütés, őket nem tántoríthatja el semmi, hogy kedvenc sportjuknak hódoljanak. De hogy kik is ők és miért is olyan vonzó ez a sportág számukra, most megmutatjuk!

Kite szörfben 2006 óta szerveznek országos bajnokságot hazánkban, ekkor még létezett önálló szakszövetségi képviselete a sportágnak, 2019-ben szerveztek utoljára ilyet. Jelenleg a Magyar Vitorlás Szövetség égisze alatt működik a sportág.

Deák Tomi az egyik legeredményesebb magyar versenyző ebben a sportágban, magyar bajnok és világbajnoksági induló. Eredendően snowboardosként kezdte, azonban ez kevésnek bizonyult számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A CNN-en panaszkodott a Partizános Gulyás Márton

A CNN-en panaszkodott a Partizános Gulyás Márton

Az autoriter magyar vezetőért lelkesedtek az amerikai konzervatívok a CPAC budapesti rendezvényén – írja a CNN. A cikk hangneme nem meglepő, hiszen az amerikai baloldal kifejezetten ellenséges narratívában számolt be az egyébként nagy sikerrel záruló eseményről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb medveészlelés Heves vármegyében

Újabb medveészlelés Heves vármegyében

A Heves Megyei Hírportálnak jelezte egy istenmezejei olvasó, hogy egy hárombocsos anyamedvét láttak Szilaspogony közelében, valamint hallomása szerint lovakat is megriasztott egy medve a településen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!