2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Színes

Programok százai a Budapesti Nyári Fesztiválon

Két helyszínen, három hónap alatt, csaknem száz programmal várják a közönséget a Budapesti Nyári Fesztivál szervezői.

Shakespeare születésének 450. évfordulója alkalmából három napos fesztivált rendeznek a Margitszigeten és Budapestre érkezik a londoni Globe-színház világjáró társulata. A Magyar Állami Operaház egy különleges Carmen-előadással készül a nyárra. A Honvéd Táncszínház, Zsuráfszky Zoltán rendezésében, Novák Péter főszereplésével bemutatja a Székely Dózsa György című táncjátékot. A fesztivál programjában könnyűzenei koncertek sora is szerepel. Az előadások ideje alatt színházi hajójáratok indulnak a Margitszigetre.

– Fontos számunkra az, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad Európa egyik legszebb nyári színháza lett. Az átépítéssel, amely az idei évben második szakaszával befejeződik és június 13-án nyit majd meg Snétberger Ferenc művész úrnak a koncertjével, egy olyan szép, új helyszínnel gazdagította a várost és az ország nyári játszóhelyeit, amely – azt gondolom – hogy mindannyiunk számára, mindannyiunkat büszkeséggel kell hogy eltöltsön – mondta Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!