2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Színes

Oldtimerek szállták meg a Balaton partját

Balatonalmádiban folytatódott az oldtimer autók versenysorozata a Balaton Classic futammal, amelyen 105 négykerekű indult el. A közel 200 km-es táv során érintik a Balaton-felvidéket és a Káli-medencét.

Balatonalmádiban már kora reggel szép számú érdeklődő előtt készülődtek az Oldtimer Szuperkupa résztvevői. A ma is kifogástalan állapotban lévő autók doyenje egy 1923-as Samson volt.

– Gyönyörű vidékeken fogunk ma menni, úgyhogy nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy fogja a hegyre fel, hegyre le viszonyokat vinni az autó – mondta a Samson autó tulajdonosa, Lukács Zsolt

Akadt itt a többi között Jaguár, Mercedes, Rolls-Royce, sőt még Zsiguli és Zaporozsec is. Ahány márka, annyi szerelem.

A nagy gonddal karban tartott autók tulajdonosai csak olyan kocsikkal állnak rajthoz, amelyek kifogástalan műszaki állapotban vannak. Az indulók azt mondták: nem a helyezés és a dicsőség a legfontosabb számukra.

Veszprémben a veterán motoroké volt a főszerep vasárnap. Az Óváros térre vonuló színes kavalkádban a közel száz motor között még – a régi időket idéző – fagylaltos triciklit is láthattak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!