2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Színes

Óbudai Nyár: rengeteg program minden korosztálynak

Tizennyolc helyszín, nyolcvan program az idei Óbudai Nyár kínálata.

A rendezvénysorozat megnyitóján a kerület polgármestere azt mondta, a programokkal elsősorban azoknak szeretnének kikapcsolódási lehetőséget biztosítani, akik nem tehetik meg, hogy elutazzanak nyaralni. Bús Balázs szerint az Óbudai Nyár programsorozata is a közösségépítést szolgálja. „Ez tényleg azt a célt szolgálja, hogy próbálunk minden korosztálynak és minden társadalmi rétegnek olyan programokat adni a nyáron, hogy aki esetleg nem tud Óbudáról elmenni nyaralni, hanem itthon marad, annak is legyen kulturális szolgáltatása, legyenek kulturális programok. Az is nagyon fontos, hogy minél több ilyen programot kivigyünk az utcára és ingyenesen elérhetővé tudjuk tenni” – fogalmazott Bús Balázs, Óbuda polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!