2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:05

Színes

Nyílt napot tartottak az óbudai buszgarázsban

Nyílt napot szervezett a BKV a III. kerületi, óbudai buszgarázsban. A szervezők azt remélik, hogy ezzel az akcióval a buszsofőrhiány kérdését tudják enyhíteni. Az érdeklődők betekintést nyerhettek a sofőrök mindennapjaiba sőt a vállalkozó kedvűek még a volán mögé és beülhettek.

  • Nyílt napot tartottak az óbudai buszgarázsban

A buszgarázs divízióvezetője abban bízik, hogy a nyílt nap segítségével meg tudják hozni a fiatalok kedvét a szakmához.

A Nemzetközi Közúti Fuvarozók Szövetsége, valamint az Európai Személyszállítási Közlekedési Szolgáltatók Szövetsége szerint az a megoldás hosszútávon a buszsofőr hiányra, hogyha lecsökkentik a hivatásos buszsofőrök alsó korhatárát 18 évre. Jelen pillanatban a buszsofőrökre vonatkozó minimuméletkor 21 és 24 év között van.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!