2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Színes

Nem ment zökkenőmentesen a dokkolás

Bár nem nyílt ki az egyik napeleme, mégis sikerült csatlakoznia az orosz Szojuz űrhajónak a Nemzetközi Űrállomáshoz hajnalban.

A napelem beragadása végül nem okozott problémát a dokkolásnál: az űrhajósoknak nem kellett beavatkozniuk az automatikus összekapcsolódási műveletbe. A csatlakozás a felbocsátás után hat órával történt meg. Az űrhajó legénysége egy amerikai és két orosz űrhajósból áll, közülük az egyik nő. Jelena Szerova az első orosz nő húsz év után, aki űrexpedícióban vesz részt. Elődje Jelena Kondakova volt, aki 1994-ben járt az űrben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!