2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Színes

Napindító – II. Pizzakészítő Bajnokság a Kincsem Parkban

A nyár utolsó hétvégéjén a Kincsem Parkba várták a lóverseny és a gasztronómia szerelmeseit. A Nemzetközi Ló- és Agárversennyel párhuzamosan rendezték meg ugyanis a II. Pizzakészítő fesztivált. Ez alkalomból kollégánk, Juhász Milán is kötényt húzott.

  • Napindító – II. Pizzakészítő Bajnokság a Kincsem Parkban

Egy csipet 60-as évek Olaszországának életérzése érinthetett meg mindenkit a hétvégén, aki a Kincsem Parkba látogatott. Kovács Lázár szervezte a pizzasütő versenyt a hétvégi Food Truck shown a Kincsem Parkban.

A profi kategóriában a pizzériáknak komoly chefjei, illetve pizzaioloi versenyeztek egymással, és kiosztásra került a 2023-as év legjobb pizzéria díja. A profikon kívül hobbiszakácsok is indulhattak. Kollégánk elnyerte a média különdíját, pedig épp csak 13 napja, hogy pizzát készít.

Egy jó pizzaiolonak, azaz pizzaszakácsnak elegendő 60-90 másodperc egy pizza elkészítéséhez a nyújtástól a tálalásig. Elmondható, hogy csak az alapanyagokon múlik a minőség.

"A pizzakészítés művészetét szeretnénk megmutatni mindenkinek, illetve népszerűsíteni, hiszen ez egy olyan folyamat, egy olyan jó kis munka, amivel tényleg nagy élményt lehet szerezni magunknak meg a családnak is" – mondta kameránknak a főszervező, Kovács Lázár.

A háromnapos felhőtlen szórakozás már péntek délután elkezdődött a Kincsem Parkban, közel 50 food truck kocsival. A vasárnap záruló rendezvény után pedig vélhetően többen fogják a mélyhűtött pizza helyett kiélni kreativitásukat egy saját készítésű kedvenc darab elkészítésében, amivel a jövő évi versenyre akár be is nevezhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kitüntettték Pankotai Lilit

Kitüntettték Pankotai Lilit

A Soros Györgyhöz köthető Társaság a Szabadságjogokért szerint a trágárkodásairól is elhíresült politikai aktivista tud leghitelesebben szólni a fiatal korosztályhoz.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - Elindult a Gránit Oroszlán Példakép Díjra jelölés

Napindító - Elindult a Gránit Oroszlán Példakép Díjra jelölés

Ünnepségra készül a Férfiak Klubja! A díjjal elsősorban a hétköznapok hőseit szeretnék kitüntetni, azokat a férfiakat, akik tetteikkel, példamutatásukkal, hitükkel, lelkesedésükkel mindenki javát szolgálják. A Napindító vendége volt Bedő Imre, a Férfiak Klubjának Alapítója, közgazdász.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!