2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László 03:00

Színes

Nagy örömmel játszanak a havazásban az óriáspandák

Hó borítja a pekingi állatkertet, az óriáspandák azonban így még jobban is érzik magukat.

  • Nagy örömmel játszanak a havazásban az óriáspandák

A hatalmas állatoknak ilyenkor a legjobb az étvágyuk, egy kifejlett példány akár napi 40-50 kilogramm bambuszt is elfogyaszt. Vastag bundájuknak köszönhetően a nulla fok körüli időjárás nem jelent nekik gondot, sőt ilyenkor még aktívabbak. A pekingi állatkert pandaprogramja ráadásul olyan kiemelkedő munkát végez, hogy egyedül náluk született állatkerti körülmények között barna óriáspanda. Ez az alfaj olyan ritka, hogy a becslések szerint alig 100 példány élhet belőle világszerte, elsősorban Kínában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!