2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Színes

Mintegy kétszázan búcsúztatták futással az óévet Makón

A Csongrád megyei településen a hagyományos sportrendezvényt idén is a Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum fürdő köré szervezték.

  • Mintegy kétszázan búcsúztatták futással az óévet Makón

A fürdő munkatársai forró teával, gyümölccsel és tombolával várták a futókat. Azok, akik jegyet is váltottak a fürdő szilveszteri programjára, hajnalig bulizhatnak a Hagymatikumban. „A legkisebbeknek, tehát a tíz év alattiaknak egy kör van a Hagymatikum körül, ez olyan 750 méter, a nagyobbaknak meg 2 kör, ez olyan másfél kilométer és ez edzettség nélkül is bárki számára teljesíthető. És látszik is, mert családok jönnek, kicsik, nagyok egyaránt, mert mindenki le tudja ezt a távot futni, attól függetlenül, hogy egész évben mozgott-e vagy nem mozgott az év során. Viszont itt összekovácsolja, ez a hangulat a családokat” – emelte ki Kovács Gábor szervező.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!