2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Michelle Obamát csodálják a legjobban a világban

Világszerte a volt first ladyt, Michelle Obamát csodálják a legtöbben - ez derült ki egy friss közvélemény-kutatásból. A YouGov.com 41 országban 42 ezer ember bevonásával készítette a felmérést, amely alapján összeállt a "világszerte a legjobban csodált nők" listája.

  • Michelle Obamát csodálják a legjobban a világban

A felmérés alapján Michelle Obama áll az első helyen, őt az amerikai médiamogul, Oprah Winfrey követi, a harmadik helyre pedig az Oscar-díjas filmcsillag, Angelina Jolie került. A listán II. Erzsébet brit királynő lett a negyedik.

A korábbi amerikai külügyminiszter, Hillary Clinton a 8., a popdíva Madonna a 11., Ellen DeGeneres tévés személyiség pedig a 15. lett. A jelenlegi first lady, Melania Trump a 19. a rangsorban, amelyet 20 híresség alkot.

A világon a legjobban csodált férfiak listáján Bill Gates milliárdos filantróp az első, a volt amerikai elnök, Barack Obama pedig a második. Őt az akciósztár Jackie Chan követi. A YouGov.com egy másik listáján, amelyen az Egyesült Államokban legjobban csodált férfiak szerepelnek, az első helyen Barack Obama áll, a második pedig Donald Trump.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!