2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Színes

Megszakította útját kígyó miatt egy maláj repülőgép

Megváltoztatta útirányát és a legközelebbi repülőtéren szállt le egy maláj repülőgép, amelynek fedélzetén egy kígyót fedeztek fel a lámpaburkolat alatt.

  •  Megszakította útját kígyó miatt egy maláj repülőgép

Az AirAsia légitársaság Kuala Lumpurból Borneó-szigetre, Tawauba tartó repülőgépén a mennyezeti világítás burkolata alatt látták meg az utasok a tekergő hüllő jellegzetes sziluettjét. A kapitány úgy döntött, hogy nem várják meg, míg a Borneo keleti részén fekvő repülőtérre élnek, inkább leszállnak a Tawautól 900 kilométerre nyugatra fekvő Kuchingban, hogy kifüstölhessék a kígyót és esetleges társait a fedélzetről. A "nagyon ritka" múlt heti incidens megtörténtét hétfőn maga a fapados légitársaság is megerősítette, hangoztatva, hogy az utasok és az utaskísérők egy pillanatig sem voltak veszélyben. Az utasok egy másik járattal folytatták útjukat. Az esetről készült és az internetre felkerült videó a Kígyók a fedélzeten című 2006-os amerikai akcióthrillert juttatta a nézők eszébe; ebben Samuel L. Jackson FBI-ügynökként kerül csapdába egy mérgeskígyókkal teli repülőgépen - írta az AFP.

 

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyarországnak ismét igaza lett

Magyarországnak ismét igaza lett

A tudományos állásfoglalás szerint 2050-ig a klímasemlegesség nem érhető el atomenergia nélkül. Magyarország régóta atomenergia-párti, amely miatt számos kritika érte. Most úgy tűnik, a dubaji klímacsúcson fordulat történt a nemzetközi közösség álláspontjában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Kilenc feldíszített járműből áll a BKV idei ünnepi fényflottája. A járművek december 1-én este indultak útjukra a fővárosban. Öt kilométernyi fényfüzér, 140 ezer energiatakarékos LED-izzó díszíti a járműveket. A fényflotta január 7-ig közlekedik.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!