2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Színes

Megnyitotta kapuit az Educatio Szakkiállítás + videó

Megkezdődött a 24. Educatio Kiállítás Budapesten. A háromnapos rendezvényen több mint 40 felsőoktatási intézmény, és 294 kiállító várja a továbbtanulókat.

  • Megnyitotta kapuit az Educatio Szakkiállítás + videó

A résztvevők 45 hazai felsőoktatási, 22 felnőttképzési és 33 külföldi továbbtanulási intézménnyel találkozhatnak. Köztük van a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, amely évek óta kiállít az expón.

A pályaválasztás megkönnyítése érdekében a legtöbb egyetem, több szakot is kirendel, hogy minél több információval szolgálhasson a képzésekkel kapcsolatban.

A rendezvény mindhárom napon ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. Így célszerű elindulás előtt tájékozódni, az esemény honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!