2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Színes

Megnyerte a legjobb ügyfélszolgálat díját

A leginkább fogyasztóbarát ügyfélszolgálatnak választotta az Elmű-Émász Ügyfélszolgálati Kft.-t a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége.

Az Energiafogyasztók Díját 19 éve minden évben annak a vállalatnak ítélik oda, amely kiemelkedően szerepel a fogyasztói elégedettség-vizsgálatokon. A díjazott társaságcsoport igazgatóságának elnöke kiemelte: munkatársaik gyorsak és hatékonyak: évente 900 ezer hívást bonyolítanak le, az ügyek intézése átlagosan 5-6 percbe telik, az e-mailekre pedig két napon belül válaszolnak. „Ezt a díjat az elmúlt évek munkájáért kaptuk. Ez a díj – azt gondolom – azt is jelenti, hogy jó úton haladunk, és ez a díj arra ösztönöz minket, hogy tovább fejlesszük a szolgáltatásainkat, és mindig újabb és újabb megoldásokat keressünk” – mondta Marie-Theres Thiell igazgatósági elnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!