2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Színes

Megkezdi a talajminták gyűjtését a NASA marsjárója

Az amerikai űrkutatási hivatal Perseverence nevű robotja az utolsó előkészületeket teszi, jelenleg tudományosan érdekes célpontokat keres a mintagyűjtéshez a Jezero kráterben, ahol február 18-án landolt. A hatkerekű geológusrobot június elején kezdte meg tudományos küldetését a vörös bolygón, azóta mintegy négy négyzetkilométernyi területet vizsgált át a kráterben, ahol számítások szerint a legmélyebben fekvő és legősibb kőzetrétegek lehetnek. A mintagyűjtés 11 napig fog tartani.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Országszerte 21 kisüzemi sörfőzde tart nyílt napot szombaton

Több sörfőzde is bemutat majd új termékeket, lesz ahol kézműves sajtokat, párlatokat, környékbeli finomságokat is kóstolhatnak majd a vendégek. 2021. szeptember 28.

BRFK 140 – Látványos autós felvonulás a fővárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fennállásának 140. évfordulója alkalmából szervezett nagyszabású rendőrségi gépjármű-felvonulást a fővárosi rendőrség. 2021. szeptember 27.

A második világháború óta nem tapasztalt mértékben csökkent a várható élettartam

Az Oxford Egyetem közlése szerint a várható élettartam csökkenése a legtöbb országban összeköthető a Covid-19 okozta halálesetekkel. 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!