2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Színes

Megint hiába várták, fegyelmi eljárás indul az ATV Híradó műsorvezetője ellen

Az ATV műsorvezetője, Gajdos Tamás vasárnap ismét nem tudott időben megérkezni a nem sokkal 17 óra után kezdődő ATV Híradóba, ezért kollégájának, György Gabriellának kellett helyettesítenie.

  • Megint hiába várták, fegyelmi eljárás indul az ATV Híradó műsorvezetője ellen

A Media1 értesülései szerint Gajdos elfelejtette, hogy be kellett volna mennie dolgozni, és az ATV munkatársai Budapesttől 90 kilométerre, Balassagyarmaton érték el a műsorvezetőt, aki a nagy távolság miatt akkor már nem tudott beérni. Mivel nyáron már többször is elkésett a híradóból, azonnali fegyelmi eljárás indul ellene.

Nyitókép: Gajdos Tamás Facebook-oldala

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!