2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Színes

Megint áll a bál: Károly azt akarja, hogy Harry részt vegyen a koronázásán

Sajtóhírek szerint III. Károly brit király azt szeretné, hogy kisebbik fia, Harry ott legyen a koronázásán és fel is kérte „hadban állód” fiai között közvetítőnek Justin Welby canterburyi érseket annak érdekében, hogy a herceg és felesége, Meghan részt vehessen a ceremónián. Ugyanakkor Vilmos herceg állítólag nincs elragadtatva az ötlettől, mert attól tart, hogy öccse és felesége csak arra használná fel az eseményt, hogy „ellopja a show-t”.

  • Megint áll a bál: Károly azt akarja, hogy Harry részt vegyen a koronázásán

Károly király azt szeretné, hogy Justin Welby olyan megállapodást kössön fiaival, amely lehetővé tenné Harry és felesége számára, hogy részt vegyenek a Westminster-apátság májusi ünnepségén - mondták a The Daily Mail szerint a canterburyi érsek hivatalos londoni rezidenciája, a Lambeth Palotához közel álló vezető források.

Az utóbbi időben elterjedtek a találgatások arról, hogy a Harry és Meghan ott lesznek-e a nagy horderejű eseményen.

Mint az ismert, a pár két éve lemondott királyi feladatairól, ugyanakkor, ami sokkal mérvadóbb lehet, hogy Harry és Vilmos jelenleg meglehetősen hűvös viszonyt ápol egymással különösen azóta, hogy a hónap elején megjelent Harry emlékirata, a „Tartalék”, amely a királyi család elleni heves támadások sorozatát tartalmazta.

III. Károly koronázása május 6-án, szombaton lesz a londoni Westminster-apátságban.

Borítókép: Shutterstock

Forrás: The Daily Mail

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!