2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Magyarok Kenyere Program

Elindult a Magyarok Kenyere Program Somogy vármegyében. A gazdák adományait 15 gyűjtőpontra várják augusztus közepéig. Idén Zala vármegyében őrlik majd meg a búzát, a lisztet pedig rászoruló családok és gyermekotthonok kapják meg.

  • Magyarok Kenyere Program

A programot a MAGOSZ és a Magyar Agrárgazdasági Kamara koordinálja, de a gyűjtésben és a jótékonysági program népszerűsítésében sokan vesznek részt. A magyarok kenyere somogyi sajtótájékoztatóján elhangzott: évről-évre egyre több gazda csatlakozik a kezdeményezéshez vármegye-szerte.

Móring József Attila kormánybiztos hangsúlyozta: a programnak köszönhetően példaértékű összefogás jött létre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!