2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Színes

Locsolják a pezsgőt és habzsolják a virslit

Pezsgőből tízszer, virsliből pedig ötször több fogy az üzletekben szilveszter előtt. Bár a nagy élelmiszer-áruházakban felkészültek az utolsó vásárlási rohamra, volt, ahol az ilyenkor slágerterméknek számító lencse elfogyott a polcokról. A bevásárlóközpontok hétfőn délután kettőig, a nagyobb boltok pedig este 6-ig tartanak nyitva.

A vicces szilveszteri kiegészítőket kínáló utcai árusok a legtöbb helyen csak vasárnap reggel állították fel az asztalaikat, és 31-én éjszakáig várják a vásárlókat. Egy papírtrombita 250 forintba kerül, de a legdrágább parókáért 4500 forintot is elkérnek. Sokan ajándékba viszik a szerencsét hozó apróságokat.

Az élelmiszerüzletekben nagyobb volt a forgalom. Az egyik fővárosi áruházban például az akciós lencsét már hiába keresték a polcokon. A hagyományos szilveszteri menü részeként a legtöbb családban idén is lencseleveset, -salátát vagy -főzeléket készítenek.

De folyamatosan fel kell tölteni a polcokat pezsgővel is. Ilyenkor egy átlagos naphoz képest tízszer több palack kerül a kosarakba. Bár még mindig az édes pezsgő fogy a legjobban, az elmúlt évekhez képest már többen választják a száraz és félszáraz, minőségi termékeket.

A másik slágertermék ilyenkor a virsli. Ebből több mint 80-fajta közül választhatnak a vásárlók.

Szilveszter napján, hétfőn a nagyobb élelmiszerüzletek este 6-ig tartanak nyitva. A bevásárlóközpontok pedig délután 2-ig várják a vásárlókat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!