2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Színes

Limboverseny a balatonboglári jégpályán

Jeges limboversenyt hirdettek Balatonboglár jégpályáján, immár harmadik alkalommal. A rendezvény népszerűségét az is mutatja, hogy előzetesen csaknem 150-en jelentkeztek a megmérettetésre. Ugyanakkor az enyhe időjárás miatt ez az utolsó rendezvény a kori pályán, mert a pálya hűtési költségeit nem tudják kitermelni.

  • Limboverseny a balatonboglári jégpályán

Hullámzó Balaton fogadja a tóhoz látogatókat január közepén. Évek óta nem volt olyan hideg, hogy a vízfelület alkalmas legyen a korcsolyázásra. Ez adta több településen az ötletet jégpályák létesítésére.

Szombaton jeges limboversenyt hirdettek a résztvevők, amely töretlen népszerűségnek örvend, elindítsa óta.

A gyerekek és felnőttek különböző technikákat alkalmaztak az átcsúszás során. Legtöbben a guggolást választották, vagy a térdelést, amihez szerintük nem kellett nagy sebesség sem.

A pályán ugyanakkor ez volt az utolsó program a télen. Az üzemeltetők szerint ugyanis az enyhe idő és az energiaárak emelkedése miatt, háromszorosára nőtt az energiaköltségük, amelyet már nem lehet kitermelni. Így a hónap végéig még megpróbálnak kitartani, de plusz programokat már nem szerveznek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!