2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Színes

Lefoglalták Andrew Tate luxusautóit

A román rendőrség lefoglalta Andrew Tate luxusautó-gyűjteményét. Legalábbis azokat a kocsikat, amiket Romániában tartott a korábbi kick-box világbajnok influenszer - egyebek közt egy Ferrarit, és egy Rolls-Royce-t is.

  • Lefoglalták Andrew Tate luxusautóit

Tate-et és testvérét emberkereskedelem vádjával vették őrizetbe tavaly év végén. Mindkettejüket azzal gyanúsítják, hogy segédkeztek abban, hogy fiatal lányokat kényszerítsenek pornófilmek készítésére.

A híresség a bűnszervezetben azt a szerepet töltötte be, hogy szerelmi kapcsolat reményével elcsábította a lányokat, akiket végül kegyetlenül kihasználtak.

A fivérek ügyvédjei már próbálták szabadlábra helyeztetni védenceiket, azonban a bukaresti ítélőtábla elutasította a keresetet.

HírTV Híradó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!