2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Színes

Kutyabarát karácsonyi vásáron várták a négylábú kedvenceket

Jutalomfalatokból készült adventi koszorú is várta a gazdikat és négylábú kedvenceiket az idei kutyabarát karácsonyi vásáron, Budapesten. A szervezők szerint bár egyre több munkahelyet, boltot minősítenek kutyabaráttá, még van hová fejlődni. A rendezvényen adományt is gyűjtöttek a NOÉ Állatotthon Alapítványnak. A befolyt összeget a menhelyi állatok élelmezésére fordítják.

  • Kutyabarát karácsonyi vásáron várták a négylábú kedvenceket

Boróka, a golden retriever szarvasaganccsal a fején érkezett a kutyabarát karácsonyi vásárba. Gazdája igyekszik őt és a többi kutyáját is minél több helyre elvinni, hogy szokják az idegen környezetet.

„Ők nem voltak bevallom kutyaiskolában, csak házi tanítások. Az egy dolog. Szociálisak. Őket nagyon sok helyre hordtuk, nekünk az életünk velünk együtt telik. Dolgozom már azon a munkahelyemen például, hogy kutyabarát munkahely legyen és lehessen vinni őket” – mondta Erdős Péter.

„Nem hagyom otthon a kutyám. Bocs.” – Ezzel a pólóval ösztönözné ez az árus a gazdikat arra, hogy kezdeményezzék kutyabarát helyek kialakítását.

„Logisztikai igénybevétel mindenkinek, hogy elvihessük a kutyát. Vagy örömmel fogadják, vagy ne legyen az, hogy ott állunk egy rendezvény előtt, hogy nem mehetnek be a kutyák” – mondta Szita Zsuzsanna.

Kutyabarát vásárok negyedévente vannak. „Ez most a karácsonyi vásárunk. Már harmadik éve csináljuk ezt a rendezvényt. Pont azért, hogy a városi kutyások megtalálják mindazokat a termékeket, szolgáltatásokat, amik nekik szólnak. Tehát egy ilyen gyűjtőhelyként is funkcionál a dolog. Nagyon sok kutyás megosztja egymással a tapasztalatait is” – mondta Sziládi-Kovács Tibor, kutyabarát.hu alapítója.

A szervező szerint adakozni is lehet a vásáron. A NOÉ Állatotthon Alapítványnak gyűjtenek, akik a befolyt pénzből kutyatápot vesznek a menhely lakóinak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!