2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Színes

Koporsót égettek a máglyán

A havazás ellenére végleg eltemették a telet a busók Mohácson.

Hagyományosan húshagyó kedden újra felvonult a városban a 900 jelmezes. Ugyanazon az útvonalon mentek, mint két napja a zárófesztiválon. Kedden elsősorban helyiek vettek részt a programon, ahol máglyán égették el a telet szimbolizáló koporsót. A településen nyárra busóudvar is készül, ahol 200-250 busóöltözéket és kelléket állítanak majd ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!