2024. 06. 28. Péntek Levente, Irén napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Színes

Kiderült, mikor nyitnak a strandok a Dunakanyarban + videó

Legkorábban július 5-e után nyitnak a strandok a Dunakanyarban. A hosszan elhúzódó árhullám - az előrejelzések szerint - a következő egy hétben még további 70 centimétert apad. Addigra a folyó mindenhol visszatér a medrébe, és a szakemberek elkezdhetik a vízminőség ellenőrzését.

  • Kiderült, mikor nyitnak a strandok a Dunakanyarban + videó

Még tilos a fürdőzés a nagymarosi strandon. A tanítási szünet beálltával egyre több család keresi fel a Dunakanyart és a 30 fok körüli hőmérséklet a strandolásnak is kedvezne. A hosszan elhúzódó árhullám azonban még mindig tart, a következő egy hét alatt további 70 centimétert apad majd a folyó. A kormányhivatal szakemberei csak ezután fogják ellenőrizni a vízminőséget és a partok tisztaságát.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megtörtént az európai szavazók átverése + videó

Megtörtént az európai szavazók átverése + videó

Aki elhitte, hogy sikerül leváltaltani az uniós elitet, az magára vessen. Hiszen az Európai Néppárt, a szocialisták és a liberálisok koalíciót hoztak létre az Európai Unió intézményei következő vezetőinek kinevezéséről és gyakorlatilag kigolyózták a konzervatívokat. Hoppál Hunor, a Pestisrácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba Economx.hu újságírója volt a Napi aktuális vendége. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Moriones és Rúzsa Magdi dalaira is táncolhatunk a Plázson

Moriones és Rúzsa Magdi dalaira is táncolhatunk a Plázson

A héten a Plázs Siófok programkavalkádja már csütörtökön beindul Moriones koncertjével és dr. BRS szerelemcsütörtökével, pénteken a BSW áll színpadra, szombaton pedig Rúzsa Magdi slágerei csendülnek fel a Balaton partján, majd több helyszínen pörögnek tovább a partyk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!