2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Színes

Kézműves virslik a hévízi piacon

Kézműves virslik, debrecenik várták az év utolsó napján a szilveszterre készülő vásárlókat a hévízi termelői piacon. A látogatók a standoknál mindent megtaláltak az ünnepi menühöz. Közben a piac vezetője a magyar és a helyi termékek vásárlására biztat, amivel a vevők hazai munkahelyeket támogatnak, amellett, hogy minőségi élelmiszert tesznek családjuk asztalára.

  • Kézműves virslik a hévízi piacon

Zalai sertésből készült kézműves finomságok várták az év utolsó napján a vásárlókat a hévízi termelői piacon.

A hagyományos debreceni és a virsli mellett sokan keresték a disznótoros hurkákat, kolbászokat is, amik az ünnepi asztalra kerülhetnek.

A hévízi termelői piac a magyar és a helyi termékek vásárlására biztatja az ország polgárait, hangsúlyozva, hogy ezek minőségi, megbízható élelmiszerek, és közvetlenül a termelőktől kerülnek a konyhába.

A családi gazdálkodók, őstermelők azt mondják, törzsvásárlóik kitartottak

mellettük, és ebben a nehéz, korlátozásokkal teli évben is keresték a hagyományos, kézműves termékeket a piacokon.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

CNN: bajban van Joe Biden

CNN: bajban van Joe Biden

Egyre durvul a kampány az Egyesült Államokban, azonban a Trump elleni karaktergyilkossági kísérletek a demokraták belső problémáiról árulkodhatnak a CNN szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Az állatok is nehezen viselik a hőséget + videó

Az állatok is nehezen viselik a hőséget + videó

Nemcsak az emberek, de az állatok is nehezen viselik a nagy meleget. Pécsett az állatmenhelyen és az állatkertben is fokozottan figyelnek arra, hogy lakóikat ne érje egészségkárosodás a hőség miatt.
Újabb neveket jelentett be a SZIN

Újabb neveket jelentett be a SZIN

Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagy helyszínek programja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!