2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Jótékonysági főzéssel folytatódott a Vadpörkölt- és borfesztivál Zalaegerszegen

Jótékonysági főzéssel folytatódott szombaton a Vadpörkölt- és bor-fesztivál Zalaegerszegen. A karitatív programra rekordszámú csapat jelentkezett: a nemes cél érdekében csaknem 100 civil szervezet, intézmény, cég és egyesület állt bogrács mellé.

  • Jótékonysági főzéssel folytatódott a Vadpörkölt- és borfesztivál Zalaegerszegen

A vadhús népszerűsítése a zalaegerszegi fesztivál egyik célja. A főzőversenyen is ez volt a kötelező alapanyag. A finom falatok ugyanakkor jótékonysági célt is szolgáltak.

"Abban hiszünk, hogy nem csak annak tesz jót, akit segítünk, hanem annak is, aki részt vesz benne. Mindenkinek a szíve és a lelke egy kicsit jobbá válik. A mai jótékonysági vadfőzéssel a zalaegerszegi idősotthonokat szeretnénk segíteni és minden rekordot meghaladva 91 főzőcsapat vesz részt, majd több ezer látogatót várunk, akik jelképes 500 forintért vásárolhatnak finom vadételt” - mondta híradónknak Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Itt az EB magyar slágere? + videó

Itt az EB magyar slágere? + videó

A Full of Stars Project szerdán publikálta legújabb, Ez a szív című dalukat, amelyben ezúttal Szoboszlai Dominik mellett Hajdú B. István sportkommentátort rappeltetik meg a mesterséges intelligencia segítségével.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!