2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954.

Következik:

Napindító 04:00

Színes

Jól fialt a vb a drukkernek

Csaknem száz horvát focista futballmezét gyűjtötte össze az elmúlt években egy Baranyában élő drukker. A férfi az oroszországi világbajnokságon két meccsen és a döntőn személyesen is szurkolt kedvenceinek.

  • Jól fialt a vb a drukkernek

Vanyúr Arnold öt éve kezdett el komolyabban horvát játékosok mezeit gyűjteni. Először internetes oldalakon keresett eladó darabokat, ma már azonban a dedikáltakat részesíti előnyben.

Ehhez viszont a személyes találkozás elengedhetetlen. Az idei Oroszországi világbajnokságon három meccsen, köztük a döntőn volt ott

A válogatott mezek mellett ma már azokat a klubmezeket is gyűjti, melyekben horvát játékos játszik. Barátnője szintén déli szomszédunknak drukkol, a klubok közül pedig a Juventus a kedvence.

Arnold azt mondja, ha a csapat gerince együtt marad és a szövetségi kapitányuk is tovább dolgozik, a 2020-as Európa bajnokságot kedvencei nyerik. Arra a kérdésre, hogy mennyit költött eddig a több mint száz darabból álló gyűjteményére, csak annyit mondott, egy közepes méretű panellakást már vehetett volna belőle.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!