2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Színes

Ingyenes koncertekkel és táncházzal várják az érdeklődőket

Kirakodóvásárral, táncházzal és ingyenes koncertekkel várják az érdeklődőket az 11. Református Zenei Fesztiválon.

Kirakodóvásárral, gyerekfoglalkozással, táncházzal és ingyenes koncertekkel várják az érdeklődőket az 11. Református Zenei Fesztiválon. A fellépők között van a Makám, az Ismerős Arcok és a Príma Primissima  és Womex-díjas Muzsikás együttes is. A vasárnapig tartó zenei fesztivál egyik célja, hogy segítsen az embereknek összhangba kerülni magukkal és Istennel.

A fesztivál egyik célja, hogy – az énekek által – segítsen az embereknek rendbe jönni magukkal és Istennel. „Nekünk reformátusoknak, – és a zenei fesztivál erre lehetőséget ad – meg kellene végre tanulnunk dicsekedni. Jót mondani, hálát adni, hogy mennyi jó dolog történik velünk, körülöttünk, általunk. Hogy vagyunk, itt vagyunk, szolgálni akarunk ebben a városban, ebben a hazában, Kárpát-medencében. Meg kell tanulni dicsekedni, mert van Istennek kedves dicsekvés is” – mondta Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházközösség püspöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!