2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Színes

Imádkoznak Michael Flatley-ért - Agresszív rák támadta meg a táncost!

A táncos részleteket egyelőre nem árult el, de menedzsmentje azt kéri a rajongóitól, hogy imádkozzanak érte. A művész korábban már átesett daganatos betegségen.

  • Imádkoznak Michael Flatley-ért - Agresszív rák támadta meg a táncost!

A 64 éves táncos a Facebookon közölte, hogy agresszív daganatos betegséggel küzd, egy műtéten is átesett már − írta meg a The Sun. 

Ahogy írta:

Kedves barátaink, valami személyes dolgot kell megosztanunk, Michael Flatley-nél a rák egy agresszív formáját diagnosztizálták. Műtéten esett át, és egy kiváló orvoscsapat gondozásában van. További részleteket egyelőre nem közlünk. Csak az imáitokat és jókívánságaitokat kérjük. 

Tavaly Flatley közölte, hogy 2003-ban már megküzdött egy rosszindulatú melanomával.

A táncos az MTV egy amerikai nézőjének köszönheti az életét, aki észrevette a rosszindulatú bőrrák első jeleit.

Flatley akkor úgy nyilatkozott:

Sok ember szenvedett rákban a környezetemben, és sokan bele is haltak. Nálam is diagnosztizáltak bőrrákot, és nagyon ijesztő időszakot éltem át. Rosszindulatú melanomát diagnosztizáltak nálam. Ez 2003 körül történt, és pusztán a véletlen műve volt, hogy észrevették. A Lord of the Dance ötödik évfordulóját ünnepeltük Las Vegasban, és interjút adtam az MTV-nek.

Valaki megnézte az interjút,  felhívta a személyi asszisztensemet, és megkérdezte: Észrevetted azt a barna foltot Michael arcának oldalán? Nekem soha nem is tűnt fel. Az orvos azt mondta, ha néhány hét múlva mentem volna el hozzá, valószínűleg már semmit sem tudott volna tenni értem.

A gyorsan megkezdett kezelés következtében a melanoma teljes mértékben meggyógyult, és nem maradt semmi nyoma.

Index

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!