2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 18:30

Színes

Így locsolkodtak vödörrel, szifonnal, sőt, motorcsónakkal a legények húsvéthétfőn – körkép

Fotógalériák és videók linkjével tűzdelt összeállításunkban több vármegyei lap húsvét hétfői képes tudósításából szemezgetve mutatjuk meg, hogyan telt Magyarországon az idei húsvéthétfő.

  • Így locsolkodtak vödörrel, szifonnal, sőt, motorcsónakkal a legények húsvéthétfőn – körkép

A Kisalföld egy egész képgalériát szentelt a Győr-Sopron megyében lévő Győrújbaráton tartott húsvéti locsolkodás legérdekesebb részleteinek. 

Nemkülönben lettek hangulatosak a szennai skanzenben készült fotók, melyeket Somogy vármegyei portált tett közzé. 

A Heves vármegyei heol.hu-n nemcsak fotó, de videó is bizonyítja, hogy rendkívül vidámra sikerül az idei húsvéti locsolkodás.

A baon.hu a Ballószögi húsvét hétfőről készített tudósításában tűzoltók öntözik bőszen a hervadástól félő szép leányokat.

Az egyik legkülönlegesebb és végül is magától értetődően urbánus locsolási forma a szifonból történő, melyről a baon.hu adott számot fotóval és videóval illusztrált cikkében

A legextrémebb húsvéti locsolkodást minden bizonnyal a sonline.hu riportjában látható módozat jelentette az idei húsvétkor. A balatoni vízirendőrök mutatványa ezúttal fotón és videón is megtekinthető.

A sort a Vas megyei portál, a vaol.hu cikke zárja, melyből kiderül, hogy milyen, amikor nemcsak vízzel, de egyenesen rózsavízzel hintik meg a legények a lányokat.

Borítófotó: sonline.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!