2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Pajtakult 11:05

Színes

Idén is a nordmann fenyő a sláger

Megkezdődött a véghajrá a fenyőfa vásárokban. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a nordmann a legkelendőbb. Méterét Zalaegerszegen 6 ezer forintért kínálják.

  • Idén is a nordmann fenyő a sláger

Folyamatosan érkeztek a vásárlók hétvégén ehhez a zalaegerszegi fenyőfa árushoz. Volt aki nagyobbat, más kisebbet választott. Mayer Miklósék idén a nyaralójukban is állítanak fát, gyermekeik néhány napot ott töltenek. A szülőkkel csak akkor találkoznak, ha időközben nem jelentkeznek rajtuk a koronavírus tünetei.

A kínálat idén is bőséges Zalaegerszegen. Az árak kis mértékben emelkedtek. A legkeresettebb, nordmann méterét 6000 forintért, az ezüstfenyőt 3500-ért, míg a lucfenyőt 2500 Ft-ért árulják.

A termelők naponta frissítik készleteiket. Így azok sem maradnak a karácsony szimbóluma nélkül, akik az utolsó pillanatra hagyják a vásárlást.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Vásárlási láz

Vásárlási láz

A Black Friday-al megkezdődött a karácsonyi vásárlási láz. A híradóban Pécsre, Szilágyi Jenő kollégánkhoz kapcsoltunk, aki a város legnagyobb bevásárló központozásból tudósított.
Hatvan cápafaj nemzetközi védelméről döntöttek

Hatvan cápafaj nemzetközi védelméről döntöttek

Megerősítették pénteken a CITES panamavárosi természetvédelmi konferenciáján a hatvan cápafaj nemzetközi védelméről hozott előző heti, történelminek nevezett döntést, amely ezzel hatályba lépett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!