2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni 10:55

Színes

Idén is a nordmann fenyő a sláger

Megkezdődött a véghajrá a fenyőfa vásárokban. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a nordmann a legkelendőbb. Méterét Zalaegerszegen 6 ezer forintért kínálják.

  • Idén is a nordmann fenyő a sláger

Folyamatosan érkeztek a vásárlók hétvégén ehhez a zalaegerszegi fenyőfa árushoz. Volt aki nagyobbat, más kisebbet választott. Mayer Miklósék idén a nyaralójukban is állítanak fát, gyermekeik néhány napot ott töltenek. A szülőkkel csak akkor találkoznak, ha időközben nem jelentkeznek rajtuk a koronavírus tünetei.

A kínálat idén is bőséges Zalaegerszegen. Az árak kis mértékben emelkedtek. A legkeresettebb, nordmann méterét 6000 forintért, az ezüstfenyőt 3500-ért, míg a lucfenyőt 2500 Ft-ért árulják.

A termelők naponta frissítik készleteiket. Így azok sem maradnak a karácsony szimbóluma nélkül, akik az utolsó pillanatra hagyják a vásárlást.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Pénteken indul a Generali Gyerek Sziget

Pénteken indul a Generali Gyerek Sziget

Péntektől vasárnapig vásári forgatag, énekesek, zenészek, bohócok, artisták, mesteremberek várják a családokat reggel 10-től este 6-ig a Generali Gyerek Szigeten.
Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményutat alakítanak ki a Dorogi-szénmedence egykori bányáiba tömedékanyagnak homokot szállító kisvasút 40 kilométeres nyomvonalán, az érintett hat település önkormányzatának együttműködésével - közölte Komárom-Esztergom vármegye közgyűlésének elnöke az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!