2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Színes

Idén is a nordmann fenyő a sláger

Megkezdődött a véghajrá a fenyőfa vásárokban. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a nordmann a legkelendőbb. Méterét Zalaegerszegen 6 ezer forintért kínálják.

Folyamatosan érkeztek a vásárlók hétvégén ehhez a zalaegerszegi fenyőfa árushoz. Volt aki nagyobbat, más kisebbet választott. Mayer Miklósék idén a nyaralójukban is állítanak fát, gyermekeik néhány napot ott töltenek. A szülőkkel csak akkor találkoznak, ha időközben nem jelentkeznek rajtuk a koronavírus tünetei.

A kínálat idén is bőséges Zalaegerszegen. Az árak kis mértékben emelkedtek. A legkeresettebb, nordmann méterét 6000 forintért, az ezüstfenyőt 3500-ért, míg a lucfenyőt 2500 Ft-ért árulják.

A termelők naponta frissítik készleteiket. Így azok sem maradnak a karácsony szimbóluma nélkül, akik az utolsó pillanatra hagyják a vásárlást.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Vaddisznó rongált meg egy szépségszalont

Vaddisznó rontott be egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba, senki nem sérült meg, de az üzlet berendezése megrongálódott - közölte csütörtökön a lengyel média.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!