2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Elveszett illúziók

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Színes

Idén közel 200 sportoló jelentkezett katonának a Magyar Honvédségbe + videó

A Magyar Honvédség Élsportolókból létrehozott alegységéhez azok a sportolók csatlakozhatnak, akik már verseny-számukban dobogón állhattak.

  • Idén közel 200 sportoló jelentkezett katonának a Magyar Honvédségbe + videó

Az, hogy valaki a Sportszázadba felvételt nyerjen, minimum egy országos bajnokságon érmet kell nyernie. Erről már a század vezetője beszélt.

Jó pár embert eligazítottam már Sportszázaddal kapcsolatosan, de ez most egy unikális dolog, hiszen a második olyan ahol felvételi tájékoztató is van, és közel 200 olyan sportoló fog tervezettem bevonulni és tartalékos szolgálati jogviszonyt létesíteni 

- mondta el stábunknak Krizsán Szabolcs, a Sportszázad vezetője. 

A századba bevonuló sportolók, minden kiképzésére a Magyar Honvédség Szentendrei bázisán kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!