2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Színes

Idén is megrendezte hagyományos nyári jótékonysági napját Zalaegerszeg önkormányzata

Idén is megrendezte hagyományos nyári jótékonysági napját Zalaegerszeg önkormányzata. Az eseménynek ezúttal is az AquaCity adott otthont, ahol finom ételekkel és programokkal várták a vendégeket. A nap teljes bevételét ezúttal a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórháznak ajánlották fel a szervezők.

  • Idén is megrendezte hagyományos nyári jótékonysági napját Zalaegerszeg önkormányzata

A zalai vármegyeszékhelyen az ehhez hasonló kezdeményezések népszerűsége töretlen. Ezek közül az egyik leglátogatottabb az AquaCityben rendezett jótékonysági nap.

Az elmúlt három évben ez a második alkalom, hogy a kórház a kedvezményezettje a családi napnak. Az intézmény, amely idén ünnepli alapításának 175. évfordulóját – 5 csapattal képviseltette magát a rendezvényen.

 A vendégek korlátlanul használhatták a medencéket és csúszdákat ezen a napon. Közben a színpadon egymást váltották a programok.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!