2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Színes

Húszezernél is több látogatót vártak az ügetőszilveszterre a Kincsem Parkba

A népszerű budapesti sportrendezvényen az ügető- és agárversenyeken kívül családi programok és diszkósátor is várta a résztvevőket.

  • Húszezernél is több látogatót vártak az ügetőszilveszterre a Kincsem Parkba

A lóverseny a szerencsejátékok doyenje, amely egész évben népszerű, de szilveszterkor még azok is szerencsét próbálnak, akik év közben nem járnak az ügetőre.

Lisa Angliából érkezett a családjával. Budapesten töltik a szilvesztert, férjével és három lányával jó hangulatú családi programot kerestek. Ezért választották a Kincsem Parkot az év utolsó délutánjára.

„Eddig csak otthon voltunk ügetőversenyen, szerettük volna kipróbálni a családdal a budapestit is. Jól érezzük magunkat és izgatottan várjuk a futamokat, természetesen bízunk abban, hogy nyerünk is” – fogalmazott.

Tavaly már több mint 20 ezren látogattak ki a Kincsem Parkba, idén még ennél is több lehet a létszám nap végén. „Nagyon sok újonc van, és nagyon sok visszatérő vendég van, aki egy évben egyszer jár lóversenyre, és az ilyenkor az ügetőszilveszter délután” – mondta Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezető igazgatója.

Budapest legnagyobb szabadtéri sporteseménye, a Kincsem Park leglátogatottabb versenynapja az Ügetőszilveszter, amelyet először 1999-ben rendezték meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Tőzike tanösvényből összesen három található Magyarországon, amiből a legismertebb a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén található Csáfordjánosfa mellett. A becslések szerint 15 millió tő virág borítja fehérbe a tanösvény körüli erdő talaját. Idén korábban érkezett a virágzás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!