2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Színes

Hősök napja Fonyódligeten

Rendőr-, tűzoltó- és mentőautók lepték el a fonyódligeti Erzsébet-tábort. A Hősök napján mintegy 800 gyereket leptek meg a somogyi egységek. A kicsik kipróbálhatták a tűzoltást, az életmentést és a katonai kiképzést is.

  • Hősök napja Fonyódligeten

Az Erzsébet-táborokban 2017 óta szervezik meg a Hősök napja programot, amelynek köszönhetően a gyerekek minden héten testközelből tapasztalhatják meg a rendvédelmi szervek munkáját. A Hősök napja egyik kiemelt célja, hogy a gyerekeket megszólítsák és bemutassák az egységek munkáját.

A Balaton déli partján lévő táborban naponta 30 különböző program garantálja a kikapcsolódást. A gyermekek kulturális és sportprogramokon, hagyományőrző, ismeretterjesztő és digitális kompetenciafejlesztő foglalkozásokon is részt vehetnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményutat alakítanak ki a Dorogi-szénmedence egykori bányáiba tömedékanyagnak homokot szállító kisvasút 40 kilométeres nyomvonalán, az érintett hat település önkormányzatának együttműködésével - közölte Komárom-Esztergom vármegye közgyűlésének elnöke az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!