2024. 03. 03. Vasárnap Kornélia napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Színes

Hivatalosan is megnyitotta kapuit az Advent Bazilika + videó

Felkapcsolódtak a fények a budapesti Szent István téri karácsonyi vásárban, ezzel hivatalosan is megnyitotta kapuit az Advent Bazilika. Az ünnepi eseményen advent első gyertyáját is meggyújtották.

  • Hivatalosan is megnyitotta kapuit az Advent Bazilika + videó

Felgyúltak fel az ünnepi fények a budapesti Advent Bazilika karácsonyi vásárának 12 méter magas fenyőfáján. A Szent István téri vásár ünnepélyes megnyitóján a kerület polgármestere köszöntötte a jelenlévőket.

Az Advent Bazilika már háromszor nyerte el az Európa legszebb karácsonyi vására címet - emlékeztetett az Ökumenikus Segélyszervezet elnöke, aki azt kívánta: idén ne csak ebben érjünk el eredményt.

A Szent István-bazilika előtti vásár január 1-jéig várja a látogatókat többek között fényfestéssel, jégpályával, és mintegy 120 kézműves és gasztronómia kiállítóval.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Tőzike tanösvényből összesen három található Magyarországon, amiből a legismertebb a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén található Csáfordjánosfa mellett. A becslések szerint 15 millió tő virág borítja fehérbe a tanösvény körüli erdő talaját. Idén korábban érkezett a virágzás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!