2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Színes

Hatodik alkalommal vehetett át kuvaszkölyköket az Országos Polgárőr Szövetség

Kuvaszkölyköket kapott az Országos Polgárőr Szövetség az Agrárminisztérium által támogatott fajtamentő-mintaprogram keretében. Azt is bemutatták, hogy éles bevetésen mit tudnak a harci kiképzésen átesett kutyák. A szövetségnél jelenleg 30 kuvasz áll szolgálatban.

  • Hatodik alkalommal vehetett át kuvaszkölyköket az Országos Polgárőr Szövetség

Látványos kutyás bemutatót tartottak szerdán az Országos Polgárőr Szövetség. Bemutatták, hogy éles bevetésen, hogyan alkalmazhatóak a harci kiképzésen átesett kutyák. A látottak ellenére sem ők voltak az esemény sztárjai-

A fajtamentő-mintaprogram keretében immár hatodik alkalommal kapott kuvaszkölyköket az Agrárminisztérium támogatásával az Országos Polgárőr Szövetség.

Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke elmondta a kuvaszok híres ereje nagy segítséget fog nyújtani.

A kutyák a polgárőrök munkájának segítése mellett a hungarikumokat is népszerűsítik. Kiállításokon, falunapokon, más eseményeken is megjelennek majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!