2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Színes

Hatodik alkalommal vehetett át kuvaszkölyköket az Országos Polgárőr Szövetség

Kuvaszkölyköket kapott az Országos Polgárőr Szövetség az Agrárminisztérium által támogatott fajtamentő-mintaprogram keretében. Azt is bemutatták, hogy éles bevetésen mit tudnak a harci kiképzésen átesett kutyák. A szövetségnél jelenleg 30 kuvasz áll szolgálatban.

  • Hatodik alkalommal vehetett át kuvaszkölyköket az Országos Polgárőr Szövetség

Látványos kutyás bemutatót tartottak szerdán az Országos Polgárőr Szövetség. Bemutatták, hogy éles bevetésen, hogyan alkalmazhatóak a harci kiképzésen átesett kutyák. A látottak ellenére sem ők voltak az esemény sztárjai-

A fajtamentő-mintaprogram keretében immár hatodik alkalommal kapott kuvaszkölyköket az Agrárminisztérium támogatásával az Országos Polgárőr Szövetség.

Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke elmondta a kuvaszok híres ereje nagy segítséget fog nyújtani.

A kutyák a polgárőrök munkájának segítése mellett a hungarikumokat is népszerűsítik. Kiállításokon, falunapokon, más eseményeken is megjelennek majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Partiumba érkezett a Petőfi-busz

Partiumba érkezett a Petőfi-busz

A Petőfi Irodalmi Múzeum a költő születésének 200. évfordulója alkalmából egy buszon rendezte be utazó tárlatát, amely több mint egy éven keresztül látogatja a kárpát-medencei magyarok lakta településeket.
Játszóházak, bemutatók várták a gyerekeket egész nap

Játszóházak, bemutatók várták a gyerekeket egész nap

Színpadi programok, játszóházak, bemutatók várták egész nap a családokat Zalaegerszegen a városi gyereknapon. A legkisebbek kedvence az ugrálóvár és a legofal építése volt. A rendezvényt idén is a Vizslaparkban tartották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!