2023. 03. 22. Szerda Beáta, Izolda napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Színes

Harry herceget kitoloncolhatják az Egyesült Államokból

Tovább nőnek a botrányok Harry herceg önéletrajzi könyve, a Spare (Tartalék) körül - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

  • Harry herceget kitoloncolhatják az Egyesült Államokból

Már számon tartani sem lehet, hogy mennyi személyes információ látott napvilágot: III. Károly kisebbik fia beszámolt arról, hogyan vesztette el a szüzességét egy nála idősebb nővel, hogy hány embert ölt meg katonaként Afganisztánban, hogy mit mondott neki II. Erzsébet a halálos ágyánál, és hogy a bátyja, Vilmos herceg egyszer fizikailag megtámadta.

Egyik vallomása az volt, hogy többször is kokainozott, először 17 évesen, füves cigit is elszívott, illetve valamilyen hallucinogén drogot is fogyasztott egy celebekkel teli bulin.

Daily Mail viszont azt írja a The Sunday Times cikke alapján, hogy ebből komoly gondja is lehet a hercegnek, aki három éve már Kaliforniában él a családjával. Az Egyesült Államok bevándorlási szabályzata szerint ugyanis mindenkinek, aki letelepedési engedélyt kér az országba, válaszolnia kell arra a kérdésre, hogy fogyasztott-e kábítószert.

Azok általában nem szokták megkapni, akik éltek már droggal, illetve ha valakiről kiderül, hogy hamis információt adott le, azt kitoloncolhatják az országból.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - Harmadik téli Balaton-átúszás

Napindító - Harmadik téli Balaton-átúszás

Jégúszás őrületesen felfrissíti az emebrt, egy olyan extrém sport, amelynek segítségével a komfortzónán kívül megtalálni olyan értékeket, amiket egyébként más úton nem. Vendégünk volt Szászi Ferenc, a Jégember Klub vezetője.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!