2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Színes

Három új kötettel gyarapodik a Nemzeti Könyvtár

Újabb kötetei jelennek meg a Nemzeti Könyvtár sorozatnak. Ezúttal Móricz Zsigmond Erdély trilógiája, Gárdonyi Géza Az én falum című elbeszéléskötete és Romcsics Ignác történész egy műve kerül a polcokra.

A Magyar Ünnepek sorozat részeként a Magyar karácsony című kiadvány jelenik meg. A kormány 2012-ben indította el a Nemzeti Könyvtár sorozatot. A tervek szerint karácsonyig összesen 24 kötet jelenik meg. „Ennek a projektnek kezd bevétele képződni. Ebből egy 11 millió forintos összeget a projekt átutal a Nemzeti Kulturális Alap folyóirat szekciójának támogatásként. 51 milliót pedig a Nemzeti Kulturális könyvkiadói szekciójának támogatásként” – közölte Kerényi Imre kormánymegbízott.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!